Tű nélküli mezoterápiás kezelés

Nem szeretnéd, hogy bőröd elárulja a korod?
Félsz a tű vagy a szike okozta fájdalomtól?

A MesoStyle kezelés célja: kevesebb ránc, feszesebb bőr. A MesoStyle készülékkel vég- zett kezelés során a hatóanyagok a bőr mély rétegeibe jutnak, és az értékes hatóanyagok kifejtik jótékony hatásukat.

  • Késleltetik a bőröregedést
  • Stimulálják a bőrsejtek szerkezetét
  • Csökkentik a ráncok mélységét
  • Bőröd visszanyerheti fiatalosabb kinézetét

Tű nélküli mezoterápiás kezelés

Harmónia Oázis - MesoStyle

A hatóanyagok akkor fejtik ki a hatásukat a legin- tenzívebben, ha pontosan oda kerülnek - lehetőleg maximális koncentrációban - ahol be szeretnénk avatkozni a szervezet működésébe.
Az elektroporációs MesoStyle-al mindez lehetséges.
Bőrünk felépítése igen bonyolult, a hatóanyagok be- vitele kívülről rendkívül korlátozott. A kezelés a sejt- membrán csatornák megnyitásának elvén alapul, mellyel a hatóanyagokat közvetlenül a sejtbe juttat- hatjuk. A sejtmembrán csatornák pontos működé- sének, és rádiófrekvenciás hullámmal történő meg- nyithatóságának felfedezőit 2003-ban Nobel-díjjal tüntették ki.
Iontoforézissel, ultrahanggal, és hideglézerrel a hatóanyagok nem juttathatók be közvet- lenül a sejtbe, és az adott mélységbe bejuttatott hatóanyagok koncentrációja is lénye- gesen alacsonyabb.

Hol és hogyan hat?

A MesoStyle-al sepeciálisan modifikált rádiófrekvencia segítségével a sejtmembránon rövid ideig fennálló csatornák jönnek létre, így a hatóanyagok 90%-a a sejteken keresztül a mély szövetekbe jut.
A bőrfiatalítás során főként hyaluronsavat, antioxidánsokat, vitaminkomplexeket jut- tatunk be a bőr hám és irha rétegeibe. A hatóanyagok stimulálják a bőrsejtek szerke- zetét, mélyen hidratálják a bőrt, csökkentik a ráncok mélységét, késleltetik a bőr öre- gedésének látható jeleit. A bőr bársonyosabbnak, feszesebbnek, egészségesebbnek, simábbnak és sugárzóbbnak tűnik. A ráncok láthatósága érzékelhetően csökken. Nagy hatékonysággal kezelhetők: arc, nyak, dekoltázs, kézfej. Az eredmény már az első keze- lés után látszik.

Kedvezményes bérlet: 5-öt fizetsz, a 6. alkalom ajándék!

A kúra eredményessége érdekében naponta 2-3 liter folyadék (szénsavmentes ásványvíz!) fogyasztása javasolt.
Hatóanyagokról bővebben itt olvashatsz: